Smok RPM 4 inceleme

Smok RPM 4 inceleme

SMOK RPM 4 İnceleme - LP2 Coilleri Yeni Bir Deneyim mi?

İlk izlenimler
Deri versiyonu gerçekten güzel ve pahalı bir his veriyor, kahverengi deri ve altın metal işçiliği birlikte iyi gidiyor ve bölmenin siyahı ve ekran kontrastı da iyi.

Bu tasarımda çok şey oluyor, her yüz farklı ve ilginç. Tabana hayran kaldığımı bile fark ettim ve vidaların kullanımı iyi görünüyor, aynısı kontrol yüzeyindeki vidalar için de geçerli.

Smok RPM4 Kartuş ve Smok RPM4 Coil Çeşitleri

İki bölme hemen hemen aynı görünüyor, ancak farklı coil delikleri var. İkisi arasındaki farkı söylemek kolay değil, ancak ikisi de sıfır yalpalama ile moda mükemmel bir şekilde uyuyor ve mıknatıslar onu güvende tutuyor.

Rpm kartuş ile rpm coillerini, LP2 kartuş ile de Smok lp2 coillerini kullanabiliyorsunuz.

Coilleri taktığınızda, fark belirgin hale gelir, Smok RPM Coil versiyonu eski versiyonlarla hemen hemen aynıdır ancak Smok LP2 bölmesinde sızıntı önleyici bir rezervuar vardır ve coilde ek bir O-ring vardır, böylece hava akışı yönlendirilir. rezervuar. Teoride, normalde tabandan sızan herhangi bir fazla likit şimdi bobinden geri emilir.

Her ikisi de, bağlantı noktası coile yakın olduğu için doldurmayı biraz garip bulduğum, ancak kısa sürede buna alıştığım ve oldukça dağınık bulduğum bir lastik çıkıntı ile yandan doldurma.

SMOK RPM 4 Pod hava akışı

Hava akışı kontrolü, arka yüzdeki sürgülü kol ile sağlanır, sola kaydırma tamamen açık ve sağa tamamen kapalıdır. Tamamen kapalı diyorum, ancak RPM4'ü sıkı bir çekiş MTL için uygun hale getirmeye hala hava girmiyor. Garip bir şekilde Smok için, tamamen açık o kadar havadar değil, bu yüzden çekiliş tam DL vaping için biraz kısıtlı geldi, hala kullanılabilir ama daha havadar olmasını bekliyordum. RDL kullanıcıları bu hava akışı kurulumunu ve ayarlanabilirliğini sevecekler.

Kontroller

5 x Ateş = Cihazı Açar/Kapatır
3 x Ateş = Ateş düğmesini kilitler
Yukarı/Aşağı birlikte basın = Ayarları Kilitler/Kilitlerini Açar
Ateş ve Aşağı düğmesine basın = Puf Sayacını Temizle (Evet/Hayır seçeneği)
Ateş Et ve Aç düğmesine basın = Renk şemaları arasında geçiş yapar
Tüm keşfettiğim bu, bulabildiğim bir otomatik güç ayarı yok ama işlevsellik, temel bir pod sisteminden beklediğiniz gibi. Renk şemalarını ve ateş düğmesi kilitleme özelliğini beğendim.

Ekran düzeni gerçekten çok iyi, Smok sonunda ekranda bir logoya ihtiyacımız olmadığını anladı. Bunun yerine bir pil çubuğu ve yüzdesi çok daha kullanışlıdır, her şey net ve okunması kolaydır, ancak çok parlak değildir ve parlak dış mekan ışığında oldukça işe yaramaz. Watt değerini ayarlayıp kilitledikten sonra, pil durumunu kontrol etmek dışında nadiren ekrana bakmanız gerektiğinden bundan çok rahatsız değilim.

smok rpm 4 pod

Performans

'25W'DA EN İYİ' olarak derecelendirilen ve 70VG/30PG suyu kullanarak hava akışını tamamen açan RPM pod ve 0.4Ω bobin ile başladım. Daha önce de belirtildiği gibi, hava akışı tam bir dl çekişi için biraz kısıtlayıcıdır, ancak 25 watt için fazlasıyla yeterlidir. Bu bobinden gelen lezzetin tadını çıkardım ve buhar üretimi şaşırtıcı derecede yüksekti. Bir MTL çekilişi için hava akışını kapatmaya çalıştım ama hayır, bunun için saçmalıktı (özensiz bir MTL vape sevmiyorsanız?).

Smok RPM 4 kitin benim için mükemmel olduğu yer, 25-45 watt arasında derecelendirilen diğer LP2 Meshed 0.23ohm DL Bobin oldu. Daha serin bir vape tercih ederseniz 25 watt çok perişan değildi ama benim tatlı noktamı 40 watt olarak buldum, bu da çok iyi, lezzetli ve yoğun bir vape verdi. Bu bölmede hava akışı biraz daha gevşek görünüyordu ama yine de düzgün bir gevşek DL çekişi dediğim şey değil. Sonuç olarak kendimi daha kısa ponponlar çekerken buldum ama yine de çok keyif aldım. Bu bölmenin dezavantajı, pil ömrünün çok iyi olmamasıydı, yaklaşık altı saat sık kullanım sürdü.

İki bölmeden, daha yoğun bir lezzet ve daha sıcak bir buhar verdiği için kesinlikle LP2 bölmesini ve bobinini tercih ettim. Ayrıca pil ömrü bir sorunsa, 25 watt'ta yeterince iyi bir vape sundu. Bununla birlikte, her zaman 25 watt'ta LP2'den daha iyi olan RPM bölmesine geçebildiğimi sevdim, bu yüzden Smok'un iki seçeneği içermesine sevindim.

Şarj oldukça hızlıydı ve pil çubuğu animasyonunu yüzde ve kalan süre ile birlikte gösterdiği için ekran görüntüsü mükemmeldi. Küçük bir cihaz için makul olan 1,5 Amper'de şarj olur ve %30'dan %100'e ulaşması bir saatten az sürer. Genel çıkış ve şarjla ilgili şarj, onu tüm gün daha iyi hale getiren bir USB güç bankası kullanarak çok etkiliydi.

Kilitleme özelliklerini çok faydalı buldum, özellikle ateş düğmesi (kilitlemek için 3 tıklama), bu nedenle cebinizde veya çantanızda saklandığında kazara ateşleme nadir olurdu. Oldukça hızlı bir şekilde başlatıldığı için çoğunlukla tamamen kapatma eğilimindeydim.

Bobin ömrü açısından, RPM'yi birkaç gün test ettim ama esas olarak LP2 bobinini çekiçledim. Zincir vapinge ayak uyduruyor ve bir haftalık aşırı kullanımdan sonra hala güçlü oluyor ve bana 3 haftalık iyi bir genel kullanım sürmesini bekliyorum.

Sızdırmazlık özelliğine gelince, çoğunlukla düzenli olarak kullandığım için her iki bölmede de herhangi bir sorun yaşamadım. Kapsüller ve tanklar genellikle uzun süre kullanılmadığında sızdırır, bu yüzden birkaç gün kullanılmadığında LP2'nin bile sonunda sızdıracağından şüpheleniyorum. Bunu önlemek için baklaları baş aşağı saklama alışkanlığım var.

Yine de 'Ördek gagası' ağızlığının hayranı değilim, keşke onu düzgün bir ördek gagası şekli ve köşeleri yerine oval yapsalardı. Yine de bir ördek kıçı ağızlığını yener (bunu nereden bildiğimi sormayın!).

Sonuç

Smok RPM 4 gerçekten güzel bir pod kitidir ancak biraz kısıtlayıcı DL çekişi, bu kiti RDL kullanıcıları veya bir itmede özensiz MTL için daha fazla yapar. Benim için dışarıda ve arabada iyi bir seçenek buldum. Genel olarak bu kiti kullanmaktan gerçekten keyif aldım ve stili kesinlikle sevdim, kare olmasına rağmen hala tutması ve buharlaması çok rahat buldum.

Yukarıdakileri göz önünde bulundurarak, Smok hayranlarının bu kiti benim kadar seveceğini düşünüyorum. Dışarıda daha iyi pod sistemleri var, ancak Smok tasarımlarının tadını çıkarmayı seviyorsanız, çok azı bunun kadar iyi görünüyor.

Artıları

Smok bling stili
RDL kullanıcıları için ideal
Ayarlanabilir hava akımı
Ekran düzeni mükemmel
2 farklı bölme dahildir
İyi 1.5 Amp hızlı şarj ve mükemmel şarj ekranı
Rahat
Likit seviyenizi kolayca görebilmeniz için bölmeyi temizleyin

Eksileri

Tam DL için biraz kısıtlayıcı
Ekranı dışarıda görmek zor (gündüz)

Son düşünceler

Smok ürünlerini her zaman sevdim, ancak bu yıla kadar kapsül tekliflerinden nadiren keyif aldım, yalnızca MTL bölmelerini (Novo 4 ve ACRO) çivilemekle kalmadılar, RPM4 ile çok iyi bir RDL seçeneği elde ettiler. Bana şık görünüyor ve hissettiriyor ve sık sık kendimi vaping arasında hayranlıkla izliyorum, benim için bu, vaping zevkinin bir parçası.

RPM4'ü ne kadar sevdiğimi anlatmamın en kolay yolu şudur. İncelemeden sonra kullanmak için çok fazla kit aldığımdan, incelemeyi bitirdikten sonra kitleri vermemekten çok, bunu tamamen iletmek istedim ama ikinci düşüncelerim var.

Yayınlanan 2021-07-07 Tarafından 3827

En Son Baktığınız Ürünler

Herhangi bir ürün yok

Menü