Juul2 Piyasaya Sürülmeye Hazırlanıyor

Juul2 Piyasaya Sürülmeye Hazırlanıyor

Juul Labs, ikinci nesil JUUL cihazını 30 Eylül'de ilk olarak Birleşik Krallık'ta piyasaya sürecek. JUUL2 yalnızca lansman sırasında internet üzerinden satılacak, ancak önümüzdeki yılın başlarında İngiliz perakende mağazalarında olması bekleniyor.

JUUL2, yakın gelecekte Amerika Birleşik Devletleri'nde mevcut olmayacaktır. Herhangi bir yeni buhar ürününün önce FDA tarafından Premarket Tütün Uygulaması (PMTA) yolu aracılığıyla onaylanması gerekir. Bu, JUUL2'nin bir PMTA gönderildikten sonra bir yıldan fazla bir süre ABD'de satılmayacağı anlamına gelebilir - Juul bir başvuru göndermeye karar verirse. Juul Labs hala orijinal JUUL cihazı için PMTA hakkında bir FDA kararı bekliyor.

JUUL2, izin verilen nikotin gücünün 20 mg/mL (yüzde 2) veya daha az ile sınırlandırıldığı ülkelerde satışa yönelik olarak tasarlanmıştır. İngiltere, tüm Avrupa Birliği ülkeleri, Kanada, İsrail ve diğerleri gibi 20 mg/mL sınırına sahiptir.

Orijinal JUUL gibi küçük atomizörlere ve pillere sahip vaping cihazları, sigara içmeye alışmış kullanıcılara tatmin edici bir seviye sağlamak için yüksek mukavemetli nikotin gerektirir. Bu nedenle Juul Labs'ın orijinal ürünü 59 mg/mL e-sıvı içerir. Yeni JUUL2 pod, daha fazla buhar yayarak daha düşük güçte e-sıvı ile daha fazla nikotin vermesini sağlar.


Juul Labs tarafından yapılan araştırma, 18 mg/mL e-sıvı kullanan yeni JUUL2 kartuşlarının, kullanıcılara, serbest kullanıldığında orijinal JUUL'dan (59 mg/mL e-likit ile) daha fazla nikotin sağladığını gösteriyor. JUUL2, sınırlı sayıda nefesle kontrollü kullanım koşulları altında daha az etkileyiciydi. Ne ürün ne de sigara kadar nikotin verdi ne de IQOS ısıtmalı tütün ürünü, ancak nikotin dağıtım şekilleri sigaraya benzer.

JUUL2 yalnızca tütün ve mentol kartuşları ile piyasaya sürülecek. Juul Labs'in sonunda ek lezzetler sunup sunmayacağı bilinmiyor. Orijinal JUUL kartuş, İngiltere'de mango, nane ve meyve aromalarının yanı sıra tütün ve mentol olarak mevcuttur. Yeni kartuşlar, birinci nesil JUUL cihazlarıyla uyumlu değildir ve bunun tersi de geçerlidir. Juul UK versiyon cihaz ile yeni cihazın karşılaştırması yakında yayınlanacaktır.

JUUL2 akıllı cihaz, takılı olduklarında tescilli JUUL2 bölmelerini tanıyabilir ve doğrulayabilir; bu, Juul Labs'in yanlışlıkla sahte ürün satın alma riskini ortadan kaldıracağını söylüyor. İşlev, Juul Labs'in eski kardeş şirketi PAX Labs tarafından yapılan PAX Era kenevir yağı vape'nin yakın zamanda güncellenen versiyonundaki kimlik doğrulama özelliğine benzer.

Sahte kartuşlar, Juul Labs için uzun zamandır bir sorun olmuştur. Nikotin veya esrar içeren kapsüller de dahil olmak üzere birçok siyah ve gri piyasa “JUUL uyumlu” kapsül mevcuttur. Şirket, JUUL2'deki akıllı teknolojinin bu sorunu ortadan kaldıracağına inanıyor.

Yayınlanan 2021-10-21 3253
Gün: juul2, juul 2 pod

En Son Baktığınız Ürünler

Herhangi bir ürün yok

Menü